Az Excalibur keresése 2 - A kard lovagjai

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Főnix pont Írj véleményt a termékről 50 pontért!
Az Excalibur keresése sorozat 2. része. Második kiadás.

Normál ár: 4 290,00 Ft

Kedvezményes ár: 3 861,00 Ft

Főnix pont A termék megvásárlásával 387 hűségpontot gyűjthetsz! 387 pont = 387,00 Ft.

Termék leírás

Részletek

A Földtől majdnem hatvan fényévnyire található Megrez csillagrendszerét különös kisbolygóövezet alkotja, amelynek két kitüntetett pontja van: a Tízezer Szikla Menedéke nevű, vonósugarakkal összekapcsolt aszteroidákból álló tradicionális-mágikus kínai közösség, illetve egy titokzatos aszteroida-gyűrű, ahol egy hatalmas szikladarab a legendák szerint a tündérkirálynők által a camlani csata színhelyéről elszállított nemes halott, Arthur király sírját rejti.

A kalandor, hajdani műkincskereskedő és űrkalóz York Ketchikan, miután felborította a kínai világ ingatag hatalmi egyensúlyát, egy különös társasággal elindul, hogy felfedezze a királysírt, és megszerezze a kardot, amely megannyi különös és misztikus történet főszereplője. De vajon mennyivel több egy ősi ereklye a harmadik évezred végének szuperfegyvereinél? És vajon miféle erők őrzik az aszteroidát és titkait, és ki mindenkinek kell még az a fegyver? Mi várja bent a felfedezőket? Ráadásul miközben York Ketchikan és csapata behatol a sírba, a külvilágban óriási háború készülődik: rejtélyes fajok jelennek meg űrhajóikkal a Megrez körül…

Anthony Sheenard az ősi kínai és kelta kultúrát megidéző, évezredeken átívelő regénye mesterien ötvözi a misztikumot a science-fictionnel, és a tőle megszokott, humoros és kalandos módon vezeti be az olvasót egy olyan világba, ahol a szupercivilizációktól ellesett technika és a mágia lényegében megkülönböztethetetlen egymástól. A Mysterious Universe világának e nagyszabású regénye jó néhány lépéssel közelebb visz az emberiség végzetének megfejtéséhez.

Második kiadás.

További információk

További információk

Cikkszám EX2
Gyártó / Kiadó Tuan
Szerző Szélesi Sándor
Nyelv Magyar
Műfaj sci-fi
Univerzum Mysterious Universe
Sorozat Nem
Megjelenés éve 2018
Kötés Puhafedeles
Oldalszám 576

Vélemények

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Termék címkék

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.