112 - 114 termék, Összesen:115

Emelkedő irány beállítása
oldalanként

Malifaux - WANTED I.

2015. március 1., vasárnap 15:51:54 Europe/Budapest

Malifaux - WANTED

 

Sziasztok, induljon hát akkor a Malifaux - WANTED, ime a bemutatkozó cikkek:

Tovább..

Blog címkék:

Blog kategória: Cikkek Versenyek Írta: Roland Kállai

V.H.É.T élménybeszámoló

2015. március 1., vasárnap 15:31:42 Europe/Budapest

 

Írta: Szetymereg    

Ezúton csatlakoznék én is azokhoz, akik billentyűzetet ragadtak, hogy szavakba öntsék benyomásaikat az V. H.É.T. versenyeivel kapcsolatban.


Mint rendező nagy örömet okozott, hogy ilyen magas létszámú versenyeket tudtunk összehozni (20+fő minden rendszerben), és ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eljött! Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat, és legközelebb is találkozhatunk veletek.
A helyszínen sok pozitív visszajelzést kaptunk, de hálásak vagyunk a kulturáltan tálalt építő jellegű kritikáért is. (legközelebb pl. valahogy szerzünk hűtőt a sörnek. :D)

Tovább..
Blog kategória: Cikkek Versenyek Írta: Roland Kállai

Rossz álmok jönnek

2015. március 1., vasárnap 15:18:07 Europe/Budapest

A kinti csatazaj lassan alábbhagyott és tikkasztó csend telepedett a városkára. A felkavart porszemek álmatagon keringtek a napfelkelte tompa fényében. A lány még mindig az utcát nézte, ahol a sok holttest között egy kisebb csoport gyülekezett. Vezetőjük szitkozódott, míg emberei fáradtan dőltek a templom falának. Mia visszább húzódott, nem akarta, hogy észrevegyék. Bizalmatlanul vizslatta az alakokat, akik megzavarták a halott város nyugalmát. Ásított egyet és fáradtan dörzsölgette véreres szemeit. Dülöngélve egy lavór vízhez lépkedett. A hűs nedűvel próbálta még ébren tartani magát. Vizes arccal, hosszú fekete, csutakos hajával álmatagon nézte a sarokban futó pókhálót. Kintről pár hangos parancsszó hallatszott, az idegenek indulni készültek. Rémülten tápászkodott fel a koszos padlóról, nem hagyhatta, hogy a reményt jelentő betolakodók itt hagyják. A hirtelen mozdulattól megszédült és a korhadt falnak dőlt, ami halk reccsenéssel válaszolt a közeledésre. Kint azonnal felfigyelhettek a zajra, mert a halk társalgás hirtelen abbamaradt. Mia már nem akart bujkálni, csak minél előbb kijutni… még mielőtt elalszik. Látása egyre homályosabbá vált, ahogy kábán lebotorkált a lépcsőn. Végletekig küzdött, hogy ne hunyja le szemeit. Különben jön… újra eljön, mint akkor, sok évvel ezelőtt…

Tovább..

Blog címkék:

Blog kategória: Cikkek Írta: Roland Kállai

112 - 114 termék, Összesen:115

Emelkedő irány beállítása
oldalanként