127 - 128 termék, Összesen:128

Emelkedő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. ...
 3. 39
 4. 40
 5. 41
 6. 42
 7. 43

Rossz álmok jönnek

2015. március 1., vasárnap 15:18:07 Europe/Budapest

A kinti csatazaj lassan alábbhagyott és tikkasztó csend telepedett a városkára. A felkavart porszemek álmatagon keringtek a napfelkelte tompa fényében. A lány még mindig az utcát nézte, ahol a sok holttest között egy kisebb csoport gyülekezett. Vezetőjük szitkozódott, míg emberei fáradtan dőltek a templom falának. Mia visszább húzódott, nem akarta, hogy észrevegyék. Bizalmatlanul vizslatta az alakokat, akik megzavarták a halott város nyugalmát. Ásított egyet és fáradtan dörzsölgette véreres szemeit. Dülöngélve egy lavór vízhez lépkedett. A hűs nedűvel próbálta még ébren tartani magát. Vizes arccal, hosszú fekete, csutakos hajával álmatagon nézte a sarokban futó pókhálót. Kintről pár hangos parancsszó hallatszott, az idegenek indulni készültek. Rémülten tápászkodott fel a koszos padlóról, nem hagyhatta, hogy a reményt jelentő betolakodók itt hagyják. A hirtelen mozdulattól megszédült és a korhadt falnak dőlt, ami halk reccsenéssel válaszolt a közeledésre. Kint azonnal felfigyelhettek a zajra, mert a halk társalgás hirtelen abbamaradt. Mia már nem akart bujkálni, csak minél előbb kijutni… még mielőtt elalszik. Látása egyre homályosabbá vált, ahogy kábán lebotorkált a lépcsőn. Végletekig küzdött, hogy ne hunyja le szemeit. Különben jön… újra eljön, mint akkor, sok évvel ezelőtt…

Tovább..

Blog címkék:

Blog kategória: Cikkek Írta: Roland Kállai

Malifaux - WANTED

2012. február 2., csütörtök 15:38:00 Europe/Budapest

Malifaux - WANTED"A padlódeszka halkan nyikorgott, ahogy a maszkos alak hátratett kézzel kisétált az íróasztal mögül, vendégét tanulmányozva. A széken ülő férfi tarkóján furcsa bizsergés futott végig, amikor megpróbálta állni a tekintetét. A két sötét üreg láttán végül lesütötte szemeit.
Gyűlölte a félelmet, ugyanakkor tudta, hogy az aranyozott maszk Luciust, a Céh Titkárát, a Főkormányzó jobbkezét, Malifaux talán legbefolyásosabb szürke eminenciását takarja. Önérzetének védőmechnizmusa végül hamar meggyőzte, hogy korántsem félelemről, csupán nagyon is indokolt szerepjátékról van itt szó, hiszen a Céh ilyen magas rangú elöljárója bizonyára elvárja az efajta viselkedést. Nemcsak, hogy hozzá vannak szokva a félelem látványához, de meg is követelik azt. Mint jó zsoldos, sosem töltött sok időt moralizálással, így dacosan az asztalon fekvő papítkötegre bámult és azon gondolkodott, vajon az állítólagosan rendkívül ígéretes szerződés, látogatásának célja, is ott lapul-e az iratok között."

Tovább..

Blog címkék:

Blog kategória: Cikkek Versenyek Írta: Roland Kállai

127 - 128 termék, Összesen:128

Emelkedő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. ...
 3. 39
 4. 40
 5. 41
 6. 42
 7. 43
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 13902656
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem