43 - 45 termék, Összesen:45

Emelkedő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. ...
 3. 11
 4. 12
 5. 13
 6. 14
 7. 15

V.H.É.T élménybeszámoló

2015. március 1., vasárnap 15:31:42 Europe/Budapest

 

Írta: Szetymereg    

Ezúton csatlakoznék én is azokhoz, akik billentyűzetet ragadtak, hogy szavakba öntsék benyomásaikat az V. H.É.T. versenyeivel kapcsolatban.


Mint rendező nagy örömet okozott, hogy ilyen magas létszámú versenyeket tudtunk összehozni (20+fő minden rendszerben), és ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eljött! Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat, és legközelebb is találkozhatunk veletek.
A helyszínen sok pozitív visszajelzést kaptunk, de hálásak vagyunk a kulturáltan tálalt építő jellegű kritikáért is. (legközelebb pl. valahogy szerzünk hűtőt a sörnek. :D)

Tovább..
Blog kategória: Cikkek Versenyek Írta: Roland Kállai

Kint jártunk a HoldfényCon-on

2015. március 1., vasárnap 15:25:46 Europe/Budapest

 

Előző hétvégén, augusztus 27-én és 28-án került megrendezésre Pesten a HoldfényCon. A beöltözéses mókák, rajzversenyek és vetítések mellett többféle terepasztalos stratégiai játék bemutatójára is sor került. Ezekből mi sem maradtunk ki.

Tovább..

Blog címkék:

Blog kategória: Versenyek Írta: Roland Kállai

Malifaux - WANTED

2012. február 2., csütörtök 15:38:00 Europe/Budapest

Malifaux - WANTED"A padlódeszka halkan nyikorgott, ahogy a maszkos alak hátratett kézzel kisétált az íróasztal mögül, vendégét tanulmányozva. A széken ülő férfi tarkóján furcsa bizsergés futott végig, amikor megpróbálta állni a tekintetét. A két sötét üreg láttán végül lesütötte szemeit.
Gyűlölte a félelmet, ugyanakkor tudta, hogy az aranyozott maszk Luciust, a Céh Titkárát, a Főkormányzó jobbkezét, Malifaux talán legbefolyásosabb szürke eminenciását takarja. Önérzetének védőmechnizmusa végül hamar meggyőzte, hogy korántsem félelemről, csupán nagyon is indokolt szerepjátékról van itt szó, hiszen a Céh ilyen magas rangú elöljárója bizonyára elvárja az efajta viselkedést. Nemcsak, hogy hozzá vannak szokva a félelem látványához, de meg is követelik azt. Mint jó zsoldos, sosem töltött sok időt moralizálással, így dacosan az asztalon fekvő papítkötegre bámult és azon gondolkodott, vajon az állítólagosan rendkívül ígéretes szerződés, látogatásának célja, is ott lapul-e az iratok között."

Tovább..

Blog címkék:

Blog kategória: Cikkek Versenyek Írta: Roland Kállai

43 - 45 termék, Összesen:45

Emelkedő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. ...
 3. 11
 4. 12
 5. 13
 6. 14
 7. 15
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 13920448
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem