BLOOD BOWL (2016)

Főnix pont Írj véleményt a termékről 50 pontért!
BLOOD BOWL (2016)

A klasszikus játék új, limitált kiadású kezdődoboza!
Megjelenés 2016.11.25.

2016 December 1-től hivatalos Magyar nyelvű szabályok is a dobozban!
28 000,00 Ft

Főnix pont A termék megvásárlásával 2800 hűségpontot gyűjthetsz! 2800 pont = 2 800,00 Ft.

Termék leírás

Részletek

Üdvözlet sport rajongók! Netalántán a legfrissebb csontropogtatóan látványos szabályokat és csapatokat keresitek egy kellemes Blood Bowl meccshez? Vagy épp egy fantasy amerikai foci játékot kerestek? Micsoda szerencse!

Ez a megnyerő küllemű doboz a következőket rejti:
- 12 db műanyag Ember játékos: 2 blitzer, 2 dobó, 2 elkapó és 6 linemen
- 12 db műanyag Ork játékos: 2 blitzer, 2 dobó, 2 fekete ork és 6 linemen
- labdák, csapat jelzők és a játékosok talpai melyeken a labdának lyukak is találhatóak, mely megkönnyíti a labda birtoklás jelzését
- egy két oldalas összehajtogatható pálya: egy Ork és egy Ember témájú oldal, melyek négyzethálósan vannak felosztva, hogy szabályozzák a játékosok mozgását és harcát
- 2 db dugout: egy Ork és egy Ember vonatkozású
- egy csomag kártya melyek leírják a játékosok, sztár játékosok adatait és a speciális akciók részleteit
- 2 csomag dobókocka: az Ember csapat kék és az Ork csapat zöld (még szép, hogy zöld!) hatoldalú blokk és hatoldalú, tíz oldalú, 16 oldalú átlag dobókockái
- egy 56 oldalas angol nyelvű szabálykönyv mely tartalmazza a játék szabályait, pár kiegészítő opcionális szabályt, egy útmutatót a játékosok összerakásához és a Blood Bowl eredettörténetét
- egy távolság mérő (mely a dobásoknál lesz elengedhetetlen eszköz), szóródási és bedobási sablonok
- egy lap tele matricákkal: számok, csapat szimbólumok és játékosok pozícióit jelölő matricák melyeket fel lehet ragasztani a játékosok talpainak széleire

+ egy 9 oldalas magyar szabálykönyv mely tartalmaz minden szükséges szabályt ahhoz, hogy önfeledten elmerüljetek a játékban!

További információk

További információk

Cikkszám 60010999003
Nyelv Angol / Magyar
Gyártó / Kiadó Games Workshop
Sereg Nem
Típus Kezdődoboz
Kiegészítő Nem
Anyag Műanyag

Vélemények

A legjobb GW játékVéleményezte: Eldril Sidewinder
Összességében
Minőség
A köntös új, a játék régi: a nyolcvanas évek óta a Blood Bowl a táblás sportjátékok legjobbika. Az egész valahol egy véletlenekkel és megannyi vicces, elmeháborodott megmozdulással tarkított sakkra hasonlít, ami fantasy-amerikai foci keretek között zajlik.

A véletlenek a gyengébb játékosoknak is adnak sanszot a győzelemre, de kellően agyas a játék ahhoz, hogy hosszútávon megmutatkozzanak a legjobbak.

Ez az új kezdődoboz, ami pont arra való, amire a neve szánja: két csapattal (ember, ork) nekivágni ennek a fantasztikus hobbinak, aztán ha tetszik, lehet fejleszteni a készletünket.

A tábla gyönyörű (még ha kicsit nagy is lett), a figurákat kb. 1-2 óra alatt össze lehet rakni (ajánlott makettekhez való műanyagragasztót venni, pl. Revell vagy a games workshop-os thin plastic glue), és festeni se kell őket, hiszen az orkok zöld, az emberek kék műanyagból készültek.

A főnixcsarnokos változat tartalmaz egy magyar szabályfüzetet, ebben akad kivetnivaló, de totál kezdőknek akkor is hasznos.

Ha pedig belevágsz, akkor az LFG fórumon, a Facebookon vagy a bloodbowlliga.hu oldalon tudsz kérdezősködni, tanácsokat kérni-kapni, játékostársat keresni. (Létrehozva: 2017.05.14.)
Véleményezte: szellem
Összességében
Minőség
Végre már nem csak PC-n játszható ez a véres sport :D Első ízben találkozni vele fura volt és lassabb, de mindenképpen érdemes kipróbálni, ha a gépes verzió tetszett. (Létrehozva: 2017.01.04.)

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Termék címkék

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

[profiler]
Memory usage: real: 21757952, emalloc: 21165912
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem