Kedves Játékosok!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy lezárult a hazai Games Workshop disztribútor kiválasztás folyamata, melynek eredményeként Június 1-től a Főnixcsarnok nyerte el a megtiszteltetést, hogy a Games Workshop termékeit Magyarországon népszerűsíthesse és nagykereskedőként forgalmazhassa.

 

 

 

Akik ismernek minket tudják, hogy a Főnixcsarnok egy kis székesfehérvári hobbi boltként indult 4 éve, ahogy azt is, hogy a csapat folyamatosan azon fáradozott, hogy minél több termékkel, rendezvénnyel, támogatással növelje a hazai wargame közösséget. Ezen idő alatt akadtak nehézségek, ám sokat tanultunk és folyamatosan próbáltuk fejleszteni szolgáltatásainkat.

 

Természetesen még csak ennek az útnak az elején járunk és disztribútorként feladatunknak tekintjük, hogy ezt a tevékenységet folytassuk, elsődlegesen a viszonteladó partnereink által.

 

A hazai terepasztalos stratégiai játék értékesítés egy nagyon összetett és meglehetősen kicsi piac, ami arányaiban elmarad régiós szomszédainktól. Méretéből és a széles termékpalettából adódik, hogy a termékellátás hiányossága és a versenyképes kiskereskedelmi ár meghatározása folyamatos akadályt jelentett a piac növekedésében, a hobbi szélesebb körben való elterjesztésében.

 

Mi a Főnixcsarnoknál valljuk, hogy Magyarországon igenis jelentős gyökerei vannak a hobbinak, jelen van egy erős és lelkes játékos bázis, akikre lehet és kell is alapoznunk, nekünk és partnereinknek egyaránt. Célunk, hogy a kiskereskedelmi partnereken keresztül a megfelelő szolgáltatási színvonallal és árpolitikával országon belülre hozzuk a jelenleg külföldre feladott rendeléseket. Ezáltal lehetővé szeretnénk tenni a helyi közösségeknek és vállalkozásoknak azokat a befektetéseket és promóciókat, amik által ismertebb és elérhetőbb lesz a terepasztalos stratégiai játékok világa, kiemelt hangsúlyt fektetve az utánpótlás nevelésére.

 

Mindenkinek köszönjük, aki eddig is megtisztelt minket a bizalmával, nektek köszönhető az, amit eddig elértünk! Örömmel állunk jövőbeni partnereink rendelkezésére, hogy együtt építsünk egy hangulatos és elterjedt hobbit a hazai, kihívásokkal teli környezetben is!

 

Vevőink kérdéseit várjuk az  info@fonixcsarnok.eu címre.
Jelenlegi és jövőbeni kiskereskedelmi partnereink kérdéseit pedig a nagyker@fonixcsarnok.eu címre.

 


Üdvözlettel:
A Főnix-csapat