Előző hétvégén, augusztus 27-én és 28-án került megrendezésre Pesten a HoldfényCon. A beöltözéses mókák, rajzversenyek és vetítések mellett többféle terepasztalos stratégiai játék bemutatójára is sor került. Ezekből mi sem maradtunk ki.

 

A rendezvény meglehetősen nagyra sikeredett, látogatók tömege jött el a Millenáris Parkba. Közülük pedig meglepően sokan ragadtak le a seregekkel teli terepasztaloknál. Számunkra külön öröm volt, hogy rengeteg ember érdeklődött a Malifaux iránt. Mondjuk a TMT Manufaktura által készített gyönyörű terepasztalnak is nehezen lehetett ellenállni, ami rengeteg kíváncsi tekintetet vonzott. Ezennel szeretnénk még egyszer köszönetet mondani Marneusnak a gyönyörű asztalért és tereptárgyakért.

 

Szerencsére jó páran nem álltak meg a figurák mustrálásánál és kipróbálták magukat Malifaux embert próbáló síkján. Sokan közülük nem vacakoltak és azonnal be is vásároltak egy-egy alapdobozból. Különösen jó volt látni, hogy a játék sokszínűsége a mester választásában is meglátszódott, hiszen az új játékosok sorra különböző mesterek mellett döntöttek. Úgyhogy a Malifaux-kór megállíthatatlanul terjed tovább.

 

Mindent összevetve rendkívül szórakoztató és sikeres két napon vagyunk túl. Gratulálunk a szervezőknek a magas színvonalú rendezvényért, és köszönjük a meghívást a decemberi Con-ra. Ezek után mindenképp ott leszünk!

 

http://www.facebook.com/pages/F%C5%91nixcsarnok/173058902709174#!/media/set/?set=a.280011808680549.88027.173058902709174&type=1