"A padlódeszka halkan nyikorgott, ahogy a maszkos alak hátratett kézzel kisétált az íróasztal mögül, vendégét tanulmányozva. A széken ülő férfi tarkóján furcsa bizsergés futott végig, amikor megpróbálta állni a tekintetét. A két sötét üreg láttán végül lesütötte szemeit. 

Gyűlölte a félelmet, ugyanakkor tudta, hogy az aranyozott maszk Luciust, a Céh Titkárát, a Főkormányzó jobbkezét, Malifaux talán legbefolyásosabb szürke eminenciását takarja. Önérzetének védőmechnizmusa végül hamar meggyőzte, hogy korántsem félelemről, csupán nagyon is indokolt szerepjátékról van itt szó, hiszen a Céh ilyen magas rangú elöljárója bizonyára elvárja az efajta viselkedést. Nemcsak, hogy hozzá vannak szokva a félelem látványához, de meg is követelik azt. Mint jó zsoldos, sosem töltött sok időt moralizálással, így dacosan az asztalon fekvő papítkötegre bámult és azon gondolkodott, vajon az állítólagosan rendkívül ígéretes szerződés, látogatásának célja, is ott lapul-e az iratok között."

  

- Tehát már ismeri a feltételeket? - kérdezte a Titkár.
- Ismerem, Uram - felelte a férfi.
- Figyelembe vette, hogy vakon kell követnie a Céh utasításait, szükség esetén harcba kell bocsátkozzon az ellenségeivel? Arkanistákkal, a tiltott tudomány képviselőivel. Nekromantákkal, a holtak szentségtelen újraélesztőivel. És talán mind közül a legrosszabbal, a MegNemSzületettekkel.
- Figyelembe vettem, Uram.
- Az is előfordulhat, hogy más Céh alakulatokba fut a küldetés folyamán, sőt harcra is sor kerülhet velük. Senkiben sem bízhat, utasításokat egyedül tőlem fogad el.
- Értettem Uram.
- A szerződés alapján, a szükséges erőforrások feléről mi gondoskodunk. Az általunk biztosított emberek és a saját csapata egyaránt a maga felelőssége. Nem kalkulálunk nagy veszteséggel, de jobb tisztán látni. Valamint a jelentések: a §16-os paragrafus 2-es bekezdése szerint folyamatos jelentési kötelezettsége áll fenn a csapata állapotáról és minden harci cselekményről.
- Tudomásul vettem, Uram.
- Az egyezség szerint az ó-világi börtönbüntetését a Céh szolgálataiért cserébe eltörli. Sikeres szolgálat esetén két év múlva lépheti át a Hasadékot újra és térhet vissza a Földre. Isten hozta Malifauxban.

 


Ha esetleg érdeklődtél már Malifaux komor világa iránt, esetleg miután már véreddel áztattad ősi macskaköveit de új sereg élén ismét harcba bocsátkoznál, ráadásul van benned némi írói véna, eljött a Te időd! ;)
Az Inkvizítoron tavaly indult Infinity projekt, valamint annak elődje a 'Tale of four gamers" megihlette a Főnixcsarnok csapatát, akik is úgy gondolták, hogy elindítanak egy hasonszőrű cikksorozatot, annyi csavarral, hogy nem fix írógárdával vágunk neki a feladatnak, hanem egy nyílt toborzáson gyűjtjük a leendő résztvevőket, Titeket.

 

Miért jó ez a résztvevőknek?


1. Minden résztvevő a meghatározott feltételek mellett féláron fogja megkapni a seregépítéshez és cikksorozathoz szükséges figurákat.
2. Az elkészült cikkeket folyamatosan publikáljuk az Inkvizítoron, weboldalunkon és a Facebookon.
3. A Facebookon a cikkekre lehet majd szavazni, és a legtöbb szavazatot elért résztvevő még ráadás különdíjban is részesül.

 

Miért jó ez az olvasóknak?


1. A cél, hogy színvonalas cikkek szülessenek, amik magunkban is jó olvasmányok. Naná. ;)
2. Mivel a téma seregépítés és a cikkek a kezdeti "kihívásokról" szólnak, az új/leendő/kezdő játékosoknak remélhetőleg segítségére lesznek.

 

Jelentkezés feltételei:


1. Legyen a környezetedben játékos akivel tudsz játszani (akár kezdhet most is).
2. A keresett résztvevők száma korlátozott (5-10), így nem fogunk tudni minden jelentkezést elfogadni.
3. A regisztrációra nincs határidő, amint úgy látjuk megvannak a megfelelő emberek, lezárjuk a regisztrációt.
4. A seregépítés ütemének részletei kidolgozás alatt állnak. Egyenlőre valószínüleg egy alapdoboz + 2 bliszter lesz az induló csapat. Ezt 2 hetente 2 további bliszterrel/minibox-al lehet majd bővíteni.
5. A projekt időtartama kb. 2-3 hónap lesz.
6. A sereg építéséről és festéséről folyamatosan cikkeket kell írni, az elképzelés, hogy 2 hetente kapjunk egy cikket.
7. Regiszráció: LEZÁRULT.

Módosítás dátuma: 2011. november 23. szerda, 11:40