Új Warhammer és Warhammer 40K megjelenések magyar nyelven

 

 

 

A Games Workshop hazai disztribútoraként szomorúan vettük tudomásul, mikor közel két évvel ezelőtt hirtelen megtorpant a Warhammer és a Warhammer 40K magyar köteteinek megjelenése. Magunk is nagy rajongói vagyunk a Warhammer univerzumnak, emellett mindig is próbáltuk támogatni a játékos közösséget, így reméltük, hogy előbb-utóbb találunk megoldást erre a problémára.

 

Ezért, amikor majdnem egy éve ismét felcsillant a reménye a Warhammer regények magyar nyelven történő megjelenésének, próbáltunk élni a lehetőséggel.

 

A Tuan Kiadó Kft.-vel karöltve igen keményen dolgoztunk fél évig, hogy elnyerjük a Black Library, a Games Workshop kiadójának bizalmát. Törekvéseinket mostanra siker koronázta.

 

Így örömmel jelentjük be, hogy idén karácsonytól ismét megjelennek magyar nyelven a Warhammer, a Warhammer 40K, a Horus Heresy és a menetközben indult Age of Sigmar sorozat regényei.

 

 

A megjelenési sort a Warhammer 40K univerzumból már ismert Dan Abnett Ravenor c. regénye nyitja, majd ezt a kötetet az új játékot, az Age of Sigmart bevezető War Storm c. könyv követi.

 

A megjelenések időpontjáról, a megjelenő kötetekről bővebben a fonixcsarnok.eu weboldalon, a facebook oldalunkon, a Tuan Kiadó Facebook oldalán vagy a tuan.hu weboldalon olvashattok.

 

Veletek együtt alig várjuk, hogy újra anyanyelvünkön élvezzük kedvenc regényeinket!