Kedves Vásárlóink, Játékosok! KÖLTÖZÜNK!

Ismét eljött az ideje annak, hogy a Főnix (képletesen) lángra lobbanjon, mindent felperzselve maga körül és megerősödve újjászülessen!

A Főnixcsarnok alig néhány éve költözött új Fészkébe Székesfehérváron, ahol pezsgő bolti és klubélet alakult ki, köszönhetően Nektek. Ezt a helyet viszont hamar kitöltötték a megnövekedett igényekből fakadó termékek, az új termékcsaládok apránként megtöltöttek minden rendelkezésre álló helyet. Az elmúlt fél év során az ellátás biztonságát is több esemény veszélyeztette, így a biztonságos készletszintek fenntartásához már nincs elég helyünk, nem is beszélve további izgalmas terveinkről! Így elkerülhetetlenné vált a költözés, melyet a jövő hét folyamán el is kezdünk.

A Főnixcsarnok szolgáltatásai Június 17-20 között teljesen szünetelnek, a webshopon leadott rendeléseket Június 28-tól dolgozzuk fel.

Az új címünk: Székesfehérvár, Raktár utca 2., illetve az ott található raktárépületünk, ahol 400m2-en építjük ki az új fészkünket. (Részletek, térkép hamarosan!)

A bolt nyitvatartásán nem változtatunk egyenlőre, maradni fog a Péntek-Szombat, de ezekről is kaptok részletes tájékoztatást a térképpel együtt.

Köszönjük a türelmeteket és azt, hogy eljuttattátok a Főnixet a következő újjászületés állapotába!

Üdv: a Főnix-csapat