Kedves Vásárlóink!

Néhányan már bizonyára értesültetek róla egyéb forrásokból, hogy a Games-Workshop a szokásos üzleti év végi leltárját idén sokkal hosszabbra tervezi a Covid miatti szigorítások és egyéb okok miatt, így gyakorlatilag egy hétre teljesen leállnak, illetve előtte és utána 1-1 hétig erősen csökkentett üzemmódban fognak működni!
Gyakorlatban annyit jelent, hogy árut a jövő héten kapunk utoljára, feltehetően a szokásosnál is kevesebbet - mint tudjátok, az év eleje óta a GW ilyen-olyan okok miatt nem tudja teljes mértékben teljesíteni a rendeléseinket.
Az első rendelések Május 10 hetében indulnak a GW-től, de a "normál" kerékvágás várhatóan nem áll vissza Május 17 hetéig. A beérkezések a torlódások és a logisztika ismert problémái miatt csúszhatnak, várhatóan Május végére tehető a rendelések teljesítése.
Természetesen a készleteinket folyamatosan töltjük a leállásig, hogy ezt a partnereink és Ti a lehető legkevésbé érezzétek meg, de szerettük volna a tudomásotokra hozni, hogy várhatók csúszások a rendelésekben.
Köszönjük a megértést és a türelmet!