Hölgyeim, Uraim! Két rendezvényünk lesz az idén! Az első egy már hagyományos füzesabonyi Bitz Börze, ezúttal ismét a nagy teremben! szóval nem lesz nyomorgás! No de mi várható? Lesznek árusok! Lesznek vásárlók! Ingyen üCCSi! Ingyen dobozok! Házi készítésű sütemények! SÖR! Szóval eladók és vásárlók, tessék felpakolni! Kezdés egy baráti 11:00 lesz, finálé pedig kinek mikor esik jól. Asztalt igényelni kell!

Facebook csoport a bitz börzéhez az alábbi linken.

A füzesabonyi Bitz Börze időpontja: 2017. 09. 16. szombat, 11:00 Helyszín: Füzesabony, Rákóczi utca 50., Művelődési ház nagy terme

Továbbá örömmel értesítek mindenkit, hogy a Kelet-Magyarországi Csapatverseny ismét visszatér Füzesabony városába, ahol számíthatunk több sör és pálinkaversenyre, nagy asztalos étkezésre, üdvözlő italokra és mindenre, ami szem száj ingere!

A KMCS7-re az időpont 2017.10.28-a. Szombati nap.

Kezdés 9:00.

Helyszín: Füzesabony, Rákóczi utca 50., Művelődési ház nagy terme.

1000 Pontos versenyekre lehet számítani, méghozzá a 8. kiadás berkein belül. A pontos szerveződés a nevezők számától függ majd.

Az elképzelés, hogy 4 fős csapatokba lesztek sorsolva ezen a gyönyörű reggelen. A csapatok pedig párosával mérkőznek meg a többi csapattal, így szerezvén pontok iszonytató mennyiségét.

De részletek később. A 6. KMCS ugyanis a 7. kiadás berkein belül tartott minket, szóval még tesztelni kell, hogy egy emberi befejezést figyelembe véve mennyi meccset lehetne optimálisan lejátszani. Reményeim szerint a gyorsabbnak mondott rendszerrel beleférhet 3 meccs is. (vagy kezdünk egy órával kényelmesebben, azaz 10 órakor)

Minden érdeklődő csatlakozhat facebook csoportunkhoz is!