Újra festőverseny!

 

Idén újra rendezünk online festőversenyt! Ám ezúttal szeretnénk rendszeressé tenni az eseményt, úgyhogy készítsétek az ecseteket, mert minden második hónapban új kategóriát hirdetünk! Alább találjátok a verseny menetét:

 

- A verseny hivatalosan 2015. június 1-én indul. Ettől fogva egy hónap áll rendelkezésetekre, hogy a versenyre szánt figurát kifessétek és elküldjétek nekünk a képeket. A képek beküldési határideje 2015. június 30!

 

- A versenyben csak az adott időszak alatt festett figura vehet részt! Ezért összesen 3 db képet (se többet, se kevesebbet) kérünk elküldeni nekünk a kep@főnixcsarnk.eu címre, amiből 2 kép a festés folyamatát kell, hogy mutassa, a 3. pedig (a versenykép) az a kép lesz, melyre majd szavazni lehet.

 

- A határidőt követően, július 1-én az összes versenykép kikerül a Facebook oldalunkra és megindul a szavazás. A szavazás menetét nem szerettük volna túlbonyolítani, így az alapelv az, hogy amelyik kép a legtöbb Like-ot kapja az nyer. Szavazni július 30-ig lehet majd, ekkor záródik le a verseny. Figyelem, bárki szavazhat!

 

- Július 31-én hirdetünk majd nyertest, aki az adott festőverseny tematikájának megfelelő tárgynyereményben részesül. Emellett a második és harmadik helyezést is díjazzuk. Továbbá ezen a napon hirdetjük majd meg az új kategóriát is és megkezdődik a következő két hónapos ciklus.

 

Az első festőverseny témája: Warhammer Fantasy. A kategórián belül bármilyen figurát kifesthetsz, egyéb megkötés nincs.

 

További kérdés esetén írjatok az info@fonixcsarnok.eu címre!

 

Jó festegetést kívánunk!