Újra festőverseny!

 

 

 

Jöjjön a következő online festőverseny! A verseny részletei nem változnak, csak a kategória. A teljesség kedvéért alább találjátok a verseny menetét:

 

- A verseny hivatalosan 2015. augusztus 1-én indul. Ettől fogva egy hónap áll rendelkezésetekre, hogy a versenyre szánt figurát kifessétek és elküldjétek nekünk a képeket. A képek beküldési határideje 2015. augusztus 31!

 

- A versenyben csak az adott időszak alatt festett figura vehet részt! Ezért összesen 3 db képet (se többet, se kevesebbet) kérünk elküldeni nekünk a mestermu@fonixcsarnok.eu címre, amiből 2 kép a festés folyamatát kell, hogy mutassa, a 3. pedig (a versenykép) az a kép lesz, melyre majd szavazni lehet.

 

- A határidőt követően, szeptember 1-én az összes versenykép kikerül a Facebook oldalunkra és megindul a szavazás. A szavazás menetét nem szerettük volna túlbonyolítani, így az alapelv az, hogy amelyik kép a legtöbb Like-ot kapja az nyer. Szavazni szeptember 29-ig lehet majd, ekkor záródik le a verseny. Figyelem, bárki szavazhat!

 

- Szeptember 30-án hirdetünk majd nyertest, aki nyereményként egy különleges kiadású Thagrosh, Painter of Everblight figurát kap. Emellett a második és harmadik helyezést is díjazzuk. Továbbá ezen a napon hirdetjük majd meg az új kategóriát is és megkezdődik a következő két hónapos ciklus.

 

A második festőverseny témája: Warmachine/Hordes. A kategórián belül bármilyen figurát kifesthetsz, egyéb megkötés nincs.

 

További kérdés esetén írjatok a mestermu@fonixcsarnok.eu címre!

 

Jó festegetést kívánunk!