V. Online Festőverseny - Warmachine/Hordes

 

 

 

Jöjjön a következő online festőverseny! A verseny részletei kisebb pontosításoktól eltekintve nem változnak, csak a kategória. A teljesség kedvéért alább találjátok a verseny menetét:

- A verseny hivatalosan 2016. február 1-én indul. Ettől fogva egy hónap áll rendelkezésetekre, hogy a versenyre szánt figurát kifessétek és elküldjétek nekünk a képeket. A képek beküldési határideje 2016. február 29!

- A versenyben csak az adott időszak alatt festett figura vehet részt! Ezért összesen 3 db képet (se többet, se kevesebbet) kérünk elküldeni nekünk a mestermu@fonixcsarnok.eu címre, amiből 2 kép a festés folyamatát kell, hogy mutassa, a 3. pedig (a versenykép) az a kép lesz, melyre majd szavazni lehet. Egy személy csak egy nevezést indíthat!

- A határidőt követően, március 1-én az összes versenykép kikerül a Facebook oldalunkra és megindul a szavazás. A szavazás menetét nem szerettük volna túlbonyolítani, így az alapelv az, hogy amelyik kép a legtöbb Like-ot kapja az nyer. Szavazni március 30-ig lehet majd, ekkor záródik le a verseny. Figyelem, bárki szavazhat!

- Március 31-én hirdetünk majd nyertest, aki nyereményként az adott festőverseny tematikájának megfelelő tárgynyereményben részesül. Emellett a második és harmadik helyezést is díjazzuk. Továbbá ezen a napon hirdetjük majd meg az új kategóriát is és megkezdődik a következő két hónapos ciklus.

Az ötödik festőverseny témája: Warmachine/Hordes. A kategórián belül bármilyen figurát kifesthetsz, egyéb megkötés nincs. Viszont mivel egy darab kép fog végül megjelenni ezért talán az a célszerű, ha egy figurát indítasz, így arról egy közelebbi részletes képet tudsz küldeni

További kérdés esetén írjatok a mestermu@fonixcsarnok.eu címre!

Jó festegetést kívánunk!