Kedves Játékosok! 

Örömmel értesítünk benneteket, hogy Február 1. dátummal a Fantasy Flight Games társasjáték gyártó a Főnixcsarnokot tisztelte meg azzal a feladattal, hogy termékeit itthon népszerűsíthesse és nagykereskedőként forgalmazhassa. 

Akik ismernek minket tudják, hogy a csapat folyamatosan azon fáradozott, hogy minél több termékkel, rendezvénnyel, támogatással növelje a hazai wargame és társasjátékos közösséget. Ezen idő alatt akadtak nehézségek, ám sokat tanultunk és folyamatosan próbáltuk fejleszteni szolgáltatásainkat. Ennek a munkának következő lépcsőfokaként tekintünk mostani megbízásunkra, szélesítve a palettánkat a társasjátékok világában is! 

Természetesen disztribútorként feladatunknak tekintjük, hogy ezt a tevékenységet tovább folytassuk, elsődlegesen a viszonteladó partnereink által, szoros kapcsolatot ápolva az egyre növő társasjátékos közösséggel.

Mi a Főnixcsarnoknál valljuk, hogy Magyarországon igenis jelentős gyökerei vannak a hobbinak, mind társasjáték, mind wargame területen. Tudjuk, hogy jelen van egy erős és lelkes játékos bázis, akikre lehet és kell is alapoznunk, nekünk és partnereinknek egyaránt. Célunk, hogy a kiskereskedelmi partnereken keresztül a megfelelő szolgáltatási színvonallal és árpolitikával országon belülre hozzuk a jelenleg külföldre feladott rendeléseket. Ezáltal lehetővé szeretnénk tenni a helyi közösségeknek és vállalkozásoknak azokat a befektetéseket és promóciókat, amik által ismertebb és elérhetőbb lesz a társasjátékok világa is minden érdeklődőnek. 

Mindenkinek köszönjük, aki eddig is megtisztelt minket a bizalmával, nektek köszönhető az, amit eddig elértünk! Örömmel állunk jövőbeni partnereink rendelkezésére, hogy együtt építsünk egy hangulatos és elterjedt hobbit a hazai, kihívásokkal teli környezetben is! 

Vevőink kérdéseit várjuk az  info@fonixcsarnok.eu címre.
Jelenlegi és jövőbeni kiskereskedelmi partnereink kérdéseit pedig a nagyker@fonixcsarnok.eu címre. 


Üdvözlettel:
A Főnix-csapat