Hatalom Kártyái Székesfehérváron

 


Sziasztok!

 

Az alábbi kis szösszenet arra hivatott, hogy a HKK, azaz Hatalom Kártyái Kártyajáték székesfehérvári versenyeit népszerűsítse egy kicsit.

 

Ha még nem hallottál erről a kártyajátékról röviden leírom, hogy miről is szól. A HKK Magyarország legsikeresebb magyar nyelvű gyűjtögetős kártyajátéka, mely idén tölti a 20.-ik születésnapját! Ötvözi mind a stratégiai játékok, mind a társasjátékok, valamint kártyajátékok legjobb tulajdonságait. Ezek mellett természetesen fejleszti a gondolkodást és a logikai késséget is, melyek elengedhetetlenek a mai világban. Ám, ami ezeknél is fontosabb, hogy remek, sőt kiváló szórakozást nyújt mindenkinek, legyen az fiú vagy lány; kisiskolás vagy épp családos ember. Így ha épp új hobbit keresel, vagy csak egyszerűen szereted a fantasy világát, akkor ne habozz megismerkedni eme nagyszerű játékkal.

 

Persze, mint minden játékban, itt is megvannak a szabályok, ám a fantáziádnak kevés dolog szabhat határt! Több, mint 7000 féle lapból válogathatnak a játékosok, melyekből mindenki saját, egyedi paklikat tud építeni. Az orkok szerelmese vagy? Esetleg nagyravágyó kalandozó? Vagy inkább varázslatokkal perzselnéd fel ellenfeleidet? Nem számít, hisz biztos vagyok benne, hogy megfogod találni a megfelelő paklit számodra!

 

 

És ha már van paklid, akkor persze összemérheted a tudásodat más játékosokkal is, néhány, igen jó hangulatú versenyen. Erre Székesfehérváron havonta egyszer jut lehetőség a Főnixcsarnok falain belül, ám baráti összejövetel, tesztelgetés szinte bármikor lehetséges! A versenyekre minden alkalommal vidám, baráti társaság jön össze, akik garantálják a jó hangulatot, így már csak emiatt is megéri kis társaságunkba tartozni! Na meg persze a süti miatt! Versenyszervezőként általában készítek valamilyen finomságot is minden alkalommal, mely garantáltan ízleni fog. ;)

 

Remélem sikerült felkelteni a figyelmedet, s remélem sok új arccal esetleg régi, de visszatérő játékossal fogunk találkozni a jövő HKK versenyein!


Ha bármi kérdésetek van akár a játékkal, akár a versennyel kapcsolatban akkor ne habozzatok írni erre az email címre: horvath.david@freemail.hu

 

Írta: Horváth Dávid