Tom Zameth: Kék szemek

Szeretnénk bemutatni nektek egy ifjú írót, aki első könyvével máris a fantasy sötét vizeire evezett - szigorúan 18+ a "Kék szemek"! Ha érdekel a könyv, az első száz oldalba itt tudsz beleolvasni a linkre kattintva, valamint megvásárolhatod nálunk is a könyvet webshopon vagy személyesen az üzletben. Kalandra fel! :)

"Gem átlagos tizenhét éves lány, leszámítva, hogy oda van a mágiáért és mindenért, ami a természetfelettihez kapcsolódik. Legjobb barátnőjével gyakori vendégek városuk különös okkultista negyedében, ám egy este, amikor úgy érzik, végre megtalálták az igazi varázslatot, egy tolvaj kirabolja őket.

A férfi elveszi Gem gyűrűjét, amit alig pár perce vett az egyik boltban és egyikük sem sejti, de ezzel elindít egy eseménysort, amivel örökre megváltoztatja mindenki életét. A lányt és a rablót hamarosan ijesztő látomások kezdik kísérteni és lassan mind szellemileg, mind testileg elkezdenek megváltozni.

Mialatt megpróbálnak rájönni a változások okára, egyre több jel kezd afelé mutatni, hogy semmi sem a véletlen műve, valaki vagy valami úgy akarta, hogy ez megtörténjen velük. Az őrület szélére sodródó hősök pedig magával a végzettel kénytelenek szembenézni a névtelen város eső áztatta utcáin, miközben százak vagy akár ezrek élete függ attól, hogy mi fog történni velük."

https://drive.google.com/open?id=0B3T9CA2rGtpxUUdLSFVQTjVwWlU