Főnix pont hűségprogram

A Főnix pont hűségprogram célja, hogy serkentsük az általunk forgalmazott termékek körüli társasági aktivitást (versenyek, rendezvények, Facebook megosztások, termék vélemények és címkék, stb.), és jutalmul aktív törzsvásárlóink számára minél kedvezőbb feltétellel tegyük lehetővé a különböző termékek beszerzését. Ezen felül a rendszer kialakításakor nem titkolt célunk volt a rendezvény támogatással való összekötés, melynek keretében jutalmazni szeretnénk a rendezvényekre járó és klubtagsággal rendelkező vásárlóinkat.

Főnix pontok elköltése

1. Felhasználás

A Főnix pontokat a kosár összegzés nézetben használhatjuk fel (jobb felső sarokban a kosár legördülő menü "Mindet megnéz" gombja). Egy Főnix pont egy Forintot ér. Vásárlásonként maximum a termékek értékének 20%-a fizethető Főnix pontból. Amennyiben a vásárlás során más kedvezmény is felhasználásra kerül (pl. kupon), úgy a Főnix pontok nem használhatóak.

2. Érvényesség

A Főnix pontok megszerzés után 120 napig használhatóak fel, lejárat előtt értesítő emailt küldünk. A fel nem használt Főnix pontok 120 nap után törlésre kerülnek.

Főnix pontok szerzése

1. Regisztráció

Minden újonnan regisztráló vásálónknak 500 Főnix pontot adunk a regisztrációért.

2. Barát meghívása

Amennyiben a webshopon keresztül meghívod egy barátod (Fiók->Mehívott barátok->Barát meghívása), úgy annak első, min. 5000 Ft-os vásárlása után 500 pontot adunk a meghívónak.

3. Vásárlás

A vásárlás során a termékek értékének 10%-át írjuk jóvá Főnix pontként. A számolás alapja a kosárban lévő termékek értéke, amibe nem számítanak bele az esetleges egyéb kedvezmények, valamint a szállítási díj. Speciális termkeink után (a nem webshopon lévő termékek, például de nem kizárólag a Games Workshop mail order) sajnos nem áll módunkban Főnix pontot adni.

4. Vélemények, címkék

Ha megosztjátok a termékkel kapcsolatos észrevételeiteket, véleményeiteket, szintén Főnix ponttal jutalmazunk érte. A Főnix pontot a vélemény és a címke moderálása után írjuk jóvá. A véleményekért 50, a címkékért 20 pontot kaphattok.

5. Rendezvények

A Főnixcsarnok által rendezett és támogatott rendezvényeken való részvételért szintén Főnix pontot írunk jóvá. A rendezvényeken való részvételért járó Főnix pontokról az adott rendezvény kiírásában találhattok részleteket.