Rólunk

A Főnixcsarnok egy klub- és bolt, ahol olyan különleges hobbiknak hódolhatsz, mint a terepasztalos stratégiai játék (wargame), hagyományos táblás társasjáték, a kártyajáték és a szerepjáték. A különböző fantasy, sci-fi valamint történelmi játékokat egyaránt megtalálod nálunk. 

Cégünk 2011 óta igyekszik egyre szélesedő kínálattal elérhetővé tenni a játékokat a hazai hobbisták számára. Mi magunk is eme sokrétű világ szerelmesei vagyunk és töretlen szenvedéllyel igyekszünk támogatni a hobbi növekedését. Az évek során több ismert gyártónak is kizárólagos forgalmazójává váltunk Magyarországon és folyamatosan dolgozunk kínálatunk bővítésén. 

Jelenleg hazai disztribútorai vagyunk az olyan nagynevű gyártóknak, mint a Games Workshop, Privateer Press, Wyrd Miniatures és az Alderac Entertainment. Továbbá a Magic: The Gathering, Battlefoam, Fantasy Flight Games és további ismert hazai és külföldi gyártók termékeiből is széles választékkal rendelkezünk.

Főbb tevékenységeink:

Wargame

A wargame-ben különféle seregeket vihetsz csatába, ahol az ellenfél mellett a terep viszontagságaival is meg kell küzdened az asztalon. Lépj be a stratégiai játékok világába és válj magad is hadvezérré a fantasy és sci-fi világok harcmezején! Nálunk minden megvan, amire a terepasztalos stratégiai játéknál szükséged lehet. A neves gyártók figurái mellett megtalálod a különböző szabálykönyveket és kiegészítőket is.

Kártyajáték

A gyűjtögetős kártyajátékban ötvöződik a gyűjtés öröme a stratégiai játékok izgalmával. Mi segítünk neked, hogy szembeszállhass a többi kártyabűvölővel. Tekintsd meg széles kínálatunkat és szelídítsd meg a lapokat a kezedben a győzelemért!

Társasjáték

A társasjátékokban minden korosztály örömét lelheti. Legmegfelelőbb választás a szórakoztató közös időtöltésre mind a családoknak, mind a baráti társaságoknak. Tökéletes választás bármely alkalomra, bármilyen hangulathoz és társasághoz. Ha nehéz a döntés boltunk egyre bővülő kínálatában szereplő játékok igény esetén helyben kipróbálhatóak.

Szerepjáték és könyvek

A szerepjáték is egyfajta társasjáték, ahol bármilyen általad választott hős bőrébe belebújhatsz. Barátaiddal együtt válhattok képzeletbeli kalandok főszereplőivé, amiknek csak a fantáziátok szabhat határt. Minden kalandor tudja, hogy az ilyen küldetésekhez a megfelelő felszerelés elengedhetetlen. Nálunk megtalálsz minden kiegészítőt, amire a játék során szükséged lehet. A regények és könyvek széles választékából pedig megismerheted a különféle világok hátterét.

Amit kínálunk:

Székesfehérvári boltunkban lehetőséged van személyesen is vásárolni, illetve megtekinteni kínálatunkat. Termékeink továbbá webshopon keresztül is elérhetőek, így az ország bármely pontjáról beszerezheted azt, amire szükséged van.

Emellett, hangulatos klubhelyiségünkben kipróbálhatod a terepasztalok és tereptárgyak, valamint a társasjátékok és kártyajátékok biztosította lehetőségeket is. Az alkalmi lehetőségeken kívül rendszeres programokkal és rendezvényekkel várja klubunk az érdeklődőket. Ha viszont a sok ütközet után sebeidet nyalogatva sereged építésének szentelnél időt, a hobbi sarokban találhatsz eszközöket, tanácsokat és bajtársakat egyaránt, hogy újult erővel vethesd magad a küzdelembe.

A Főnixcsarnok továbbá nagykereskedelmi tevékenységet is folytat, hogy a játékok minél szélesebb körben legyenek elérhetőek. Viszonteladó partnereinknek többféle szállítási és fizetési konstrukciót ajánlunk.

Kereskedelmi tevékenységünk mellett igyekszünk más lehetőségekkel is támogatni a hobbit. Rendszeres résztvevői vagyunk az ilyen jellegű rendezvényeknek és kiállításoknak, mint pl. a MondoCon-nak vagy a Games Day-nek. Továbbá versenyeket is szervezünk a játékosoknak, hogy legyen lehetőségük megmérettetni magukat. A kisebb versenyek mellett évente kétszer szervezzük a H.É.T. nevű kétnapos rendezvényünket, mely mára már az ország legnagyobb és talán leghíresebb versenyévé vált, ahol a résztvevők több rendszerben is szembeszállhatnak egymással.

Az az álmunk, hogy ezek a nagyszerű hobbik mindenki számára elérhetővé váljanak és minél többen megismerhessék a szórakozás ezen formáját.